Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz görmek

Rüyada muz görmek

Rüyada muz görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına işarettir.

Rüyada muz gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Rüyada muz ve üzüm görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada büyük muz görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasayla muz görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Rüyada muz dağıtmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulur.

Rüyada muz ağacından muz toplamak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada muzlu puding yemek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, ana baba dualarının alınacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz suyu içmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına yorulur.

Rüyada muzlu puding görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments