Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk muz görmek

Rüyada bozuk muz görmek

Rüyada bozuk muz görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hüsrana uğrayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bozuk muz gördüyseniz:

  • Hızlanmak, girişimde bulunmak veya ilerlemek istediğiniz konular için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Rüyada bozuk muz görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş muz görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada ölüye muz vermek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret eder.

Rüyada muz dağıtmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, batıl amele, şansının da döneceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlu muz görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı muz görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada çok muz görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Rüyada muz istemek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments