Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz çilek görmek

Rüyada muz çilek görmek

Rüyada muz çilek görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, birçok iş teklifi alınacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada muz çilek gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada muz ve çilek görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada muz çilek görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada çilek ve muz görmek işlerin günden güne daha da artacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada muz görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poşet poşet muz görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada muz ağacı dikmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada tarlada muz görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, kısmetlerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe muz yedirmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments