Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek ve muz görmek

Rüyada çilek ve muz görmek

Rüyada çilek ve muz görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çilek ve muz gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada muz çilek görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa delalet etmektedir.

Rüyada çilek ve muz görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz ve çilek görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine rivayet eder.

Rüyada muz ağacı dikmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken muz yemek geleceği için faydalı adımlar atacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada muz kesmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada muzlu puding yemek sermaye kaybedeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına yorulur.

Rüyada muz satmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ileride saygın bir kimse olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments