Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet poşet muz görmek

Rüyada poşet poşet muz görmek

Rüyada poşet poşet muz görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada poşet poşet muz gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar vermemeye çalışın.

Rüyada poşette muz görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada poşet poşet muz görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada dalından muz yemek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Rüyada büyük muz görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazarda muz görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından muz koparmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada dalında muz görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada muz vermek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments