Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu görünmek

Rüyada mutlu görünmek

Rüyada mutlu görünmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işarettir.

Rüyada mutlu görünmek gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada mutlu görünmek yapılan hataların tekrarlanacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada çok güzel görünmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada ölü görünmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada hamile görünmek sorunların tarihe karışacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, aksine daha da zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü görünce ağlamak vefa göstereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada ince görünmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çirkin görünmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kel görünmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments