Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince görünmek

Rüyada ince görünmek

Rüyada ince görünmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, parasının azalacağına, nefsine yenileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada ince görünmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Rüyada ince görünmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işarettir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak kişinin yüzünün güleceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada çirkin görünmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Rüyada camide görünmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada gelinlikli görünmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet eder.

Rüyada birini görünce sevinmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada genç görünmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet eder.

Rüyada gelinlikle görünmek terfi alacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, hayırlı bir eşe tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments