Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü görünce ağlamak

Rüyada ölü görünce ağlamak

Rüyada ölü görünce ağlamak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada ölü görünce ağlamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada ölü görünce ağlamak kazancının ilk önce azalacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, işlerinin karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, gelirinin daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü görünmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı görünmek aksiliklerin baş göstereceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kel görünmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada olduğundan genç görünmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada ağlarken görünmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzgün görünmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments