Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile görünmek

Rüyada hamile görünmek

Rüyada hamile görünmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine işarettir.

Rüyada hamile görünmek gördüyseniz:

  • Zafer kutlamalarına başlayabilirsiniz.

Rüyada başkası tarafından hamile görünmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, her şeyin yenileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet eder.

Rüyada hamile görünmek kızı olanların da gelin edeceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı görünmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada şeytan görünce dua okumak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalettir.

Rüyada birini görünce sevinmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı görünmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada ölü görünce ağlamak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlarken görünmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments