Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü görünmek

Rüyada ölü görünmek

Rüyada ölü görünmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölü görünmek gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ölü görünce ağlamak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü görünmek hastalıklarının düzeleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada şeytan görünce dua okumak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına görünmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, güzel günler için çalışılacağına inanılır.

Rüyada hamile görünmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada ince görünmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Rüyada birini görünce sevinmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kel görünmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments