Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel görünmek

Rüyada çok güzel görünmek

Rüyada çok güzel görünmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel görünmek gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Rüyada zayıf ve güzel görünmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada çok güzel görünmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Rüyada şeytan görünce dua okumak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlikle görünmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada başkası tarafından hamile görünmek çözümlere kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yakında işlerinin aksayacağına yorulur.

Rüyada genç görünmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ölü görünce ağlamak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada başkasına görünmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments