Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at bacağı görmek

Rüyada at bacağı görmek

Rüyada at bacağı görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, maddi sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada at bacağı gördüyseniz:

  • Sıralı şekilde düzenli ilerleyen bir iş, proje veya plan maddi durumunuz veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde büyümeniz açısından da mükemmel olabilir.

Rüyada bacağı kırık at görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın bacağını kırmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bacaklı at görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada at bacağı görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, amaçlarına ulaşacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bacağında tüy görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacakta beze görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakları tutmamak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağı kopmuş görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments