Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın bacağını kırmak

Rüyada atın bacağını kırmak

Rüyada atın bacağını kırmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada atın bacağını kırmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada atın bacağını kırmak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet eder.

Rüyada kedinin bacağını kırmak rızkın ve kazancın artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bacağını kırmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada bacağını kırmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, ekonomik olarak kalkınacağına delalet eder.

Rüyada hayvan bacağı kırmak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin bacağını kırmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş atıp cam kırmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada bardağı atıp kırmak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments