Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bacaklı at görmek

Rüyada uzun bacaklı at görmek

Rüyada uzun bacaklı at görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, işlerine yeni işler katacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, verimli işlere gireceğine, bol dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun bacaklı at gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Rüyada uzun bacaklı at görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına inanılır.

Rüyada bacakta uzun kıl görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine rivayet eder.

Rüyada uzun bacaklı örümcek görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada uzun bacak görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun bacaklı insan görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iki tarafın da çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakta uzun kıllar görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işarettir.

Rüyada at bacağı görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada atın bacağını kırmak geçim kolaylığı yaşayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments