Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at avlamak

Rüyada at avlamak

Rüyada at avlamak güzel haberlerin alınacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Rüyada at avlamak gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada at avlamak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıpkınla balık avlamak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işarettir.

Rüyada tilki avlamak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işaret eder.

Rüyada balina avlamak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yabani güvercin avlamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada hayalet avlamak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz avlamak rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, insanlara iyilik yapmaya tabir olunur.

Rüyada ördek avlamak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments