Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayalet avlamak

Rüyada hayalet avlamak

Rüyada hayalet avlamak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kazancının azalmayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayalet avlamak gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Rüyada hayalet avlamak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada cin hayalet görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan hayalet görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada hayalet kadın görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, de zenginliğe kavuşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi hayaletini görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayaletten kaçtığını görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini hayalet görmek düşmanlarını kaybetmeye, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada hayaletten korkmak sağlıkla ilgili gelişmelere, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments