Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani güvercin avlamak

Rüyada yabani güvercin avlamak

Rüyada yabani güvercin avlamak onlarla birlikte hareket edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada yabani güvercin avlamak gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Rüyada yabani güvercin avlamak Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabani hayvan avlamak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, sermayesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabani ördek avlamak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ardından yeni bir iş bulunacağına işaret eder.

Rüyada yabani güvercin görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada yabani güvercin tutmak çok kötü hissedileceğine, insanların alım gücünün azalacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin avlamak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabani hayvan eti yemek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabani ayı görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments