Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki avlamak

Rüyada tilki avlamak

Rüyada tilki avlamak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet eder.

Rüyada tilki avlamak gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Rüyada tilki avlamak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızıl tilki görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada tilki yakalamak sorunları başarıyla çözmeye, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada tilki ve kurt görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada tilki görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, dinde bilginleşeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tilki kovmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tilki kesmek kişinin fakirleşeceğine, ana baba duası alınacağına, rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments