Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan su doldurduğunu görmek

Rüyada musluktan su doldurduğunu görmek

Rüyada musluktan su doldurduğunu görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulur.

Rüyada musluktan su doldurduğunu gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Rüyada musluktan su doldurmak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada musluktan su doldurduğunu görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su musluğu görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada su akan musluk görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan su içmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, ömrünün de uzun olacağına alamet eder.

Rüyada musluktan akan su içmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments