Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su musluğu görmek

Rüyada su musluğu görmek

Rüyada su musluğu görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, düşmanını alt edeceğine, zenginliğe, büyük maddi zararlara uğrayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada su musluğu gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada musluktan su akması görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Rüyada musluktan su içmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akan musluk görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan su görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada muslukta akan su görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada su musluğu görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada musluktan akan su içmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments