Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan akan kan görmek

Rüyada musluktan akan kan görmek

Rüyada musluktan akan kan görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan akan kan gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Rüyada musluktan akan kan görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada boşa akan musluğu kapatmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kalp kırıklığı olacağına alamet eder.

Rüyada musluktan akan su içmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada musluktan akan su görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su akan musluk görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına rivayet eder.

Rüyada akan musluğu kapatmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada akan musluk görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments