Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuşa aleyhisselamı görmek

Rüyada yuşa aleyhisselamı görmek

Rüyada yuşa aleyhisselamı görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, daha rahat para kazanacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet eder.

Rüyada yuşa aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, mal kayıpları da yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hızır aleyhisselam konuşmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yunus aleyhisselamı görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet eder.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada azrail aleyhisselamı görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret eder.

Rüyada ibrahim aleyhisselamı görmek huşu içinde devam edeceğine, başka alanlara yöneleceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına yorulur.

Rüyada isa aleyhisselamı görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments