Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum yakmak

Rüyada mum yakmak

Rüyada mum yakmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mum yakmak gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Rüyada mumu yakmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbede mum yakmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta mum yakmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, helal ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda mum yakmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, amaçlarına ulaşmaya, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakmakla mum yakmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada camide mum yakmak evinin geçiminin zorlaşacağına, her istediğini elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mum yakmak düzeninin sarsılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına delalet eder.

Rüyada kibritle mum yakmak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, güç ve kudret kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments