Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara mum dikmek

Rüyada mezara mum dikmek

Rüyada mezara mum dikmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezara mum dikmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda, hızla söz verme veya bazı olayların altından kalkabileceğiniz konusunda anlaşma eğiliminiz olsa da, bir süre sonra sözlerinizin arkasında duramayacağınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada mezara mum dikmek malının da eksilmeyeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, üzüntülerin sevince döneceğine işaret eder.

Rüyada pastaya mum dikmek kişinin rahat bir nefes alacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına tabir olunur.

Rüyada kilisede mum dikmek sevdiğini söyleyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta mum görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda mum görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda mum yakmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, elinin darlığa düşeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments