Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muharrem ayında aşure görmek

Rüyada muharrem ayında aşure görmek

Rüyada muharrem ayında aşure görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Rüyada muharrem ayında aşure gördüyseniz:

  • Belli bir planınız kabul görebilir veya hızla yenilenmesi gerektiği ortaya çıkabilir.

Rüyada muharrem ayında aşure görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Rüyada muharrem ayında oruç tutmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada muharrem ayını görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada muharrem orucu tutmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına alamet eder.

Rüyada aşure ayında aşure yemek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure ayında aşure görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşure yapan birini görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, ters giden işlerin normale döneceğine işaret eder.

Rüyada ölüden aşure almak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments