Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure ayında aşure görmek

Rüyada aşure ayında aşure görmek

Rüyada aşure ayında aşure görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Rüyada aşure ayında aşure gördüyseniz:

  • Çözümlenemeyen konuların çözümlenmesini sağlayacak gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Rüyada aşure ayında aşure yemek sıkıntıların biteceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure ayında aşure görmek etrafına güzel insanların dolacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada muharrem ayında aşure görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına işarettir.

Rüyada tuzlu aşure yemek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşure vermek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşure çorbası pişirmek içinin rahatlayacağına, iş güç sahibi olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure dağıttığını görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure malzemesi görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments