Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, içini açmaya karar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, içinin rahatlayacağına, güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız bir değişiklik kendinize güveninizi arttırabilir.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada aşure dağıtmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada aşure pişiren birini görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Rüyada aşure pişirmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada aşure pişirdiğini görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, eskisinden de iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure çorbası pişirmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments