Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi muhabbet kuşları görmek

Rüyada mavi muhabbet kuşları görmek

Rüyada mavi muhabbet kuşları görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, bol muhabbette olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşları gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi muhabbet kuşları görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kötü gününden de geri duracağına, onun kıymetini her daim bileceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments