Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure hazırlamak

Rüyada aşure hazırlamak

Rüyada aşure hazırlamak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada aşure hazırlamak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Rüyada aşure hazırlamak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada aşure çorbası pişirmek sevinç ve mutluluğa, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada aşure malzemesi görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada muharrem ayında aşure görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada aşure verildiğini görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, batıl amele, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada aşure piştiğini görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, dualarının kabul olacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada aşure içtiğini görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işarettir.

Rüyada aşure istemek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments