Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure tatlısı görmek

Rüyada aşure tatlısı görmek

Rüyada aşure tatlısı görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, mülkiyetinin de artacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada aşure tatlısı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Rüyada aşure tatlısı görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet eder.

Rüyada aşure pişiren birini görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşure çorbası pişirmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure pişirdiğini görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işaret eder.

Rüyada aşure gününü görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure içmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşure malzemesi görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalet etmektedir.

Rüyada aşure çorbası görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments