Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının müdür olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının müdür olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının müdür olduğunu görmek sıkıntının günden güne artacağına, çok uğraş vereceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, rahatının ve gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının müdür olduğunu gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının müdür olduğunu görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını müdür görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada cezaevi müdürü görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada müdürle tartışmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan müdürünü görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Rüyada emekli müdür görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada müdüründen azar işitmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müdürle konuştuğunu görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments