Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürü olmak

Rüyada müdürü olmak

Rüyada müdürü olmak başarılarının kalıcı olacağına, başarılı bir insan olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürü olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Rüyada müdürden para almak onlara hayrının dokunacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Rüyada eski müdürü görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada müdürüyle tartışmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada müdürle konuşmak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eski genel müdürünü görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet eder.

Rüyada sağlık müdürünü görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işarettir.

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, rütbesinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada fabrika müdürünü görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments