Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünün kızdığını görmek

Rüyada müdürünün kızdığını görmek

Rüyada müdürünün kızdığını görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürünün kızdığını gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Rüyada müdürünün kızdığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Rüyada müdürle çalışmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada müdürünün elini tutmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Rüyada bayan müdürünü görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık müdür görmek başarısının çoğalacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Rüyada müdürle konuşmak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürünün öptüğünü görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işarettir.

Rüyada milli eğitim müdürünü görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments