Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünün elini tutmak

Rüyada müdürünün elini tutmak

Rüyada müdürünün elini tutmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, rahat yaşayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yeni bir iş bulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada müdürünün elini tutmak gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Rüyada müdürünün elini tutmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, ulvi kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürün elini tutmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada müdürün elini öpmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada müdürünün elini öpmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada müdür eli öpmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada müdürle el sıkışmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada genel müdürün elini öpmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına alamet eder.

Rüyada biri elini tutmak sıkıntıdan kurtulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kişinin hayatının değişeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments