Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ünlünün elini tutmak

Rüyada bir ünlünün elini tutmak

Rüyada bir ünlünün elini tutmak masrafların altında kalacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir ünlünün elini tutmak gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada bir ünlünün elini tutmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinin elini tutmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada ünlü biriyle el ele tutuşmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulur.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakan eli tutmak arkadaştan görülecek faydaya, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments