Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürle içki içmek

Rüyada müdürle içki içmek

Rüyada müdürle içki içmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, zorlukların giderileceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada müdürle içki içmek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada müdürle içki içmek psikolojik sorunların geride kalacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta içki içmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işaret eder.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine işarettir.

Rüyada ölü biriyle içki içmek yaşam refahının düşeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada içki şişesinden su içmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde içki içmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınıfta içki içmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments