Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mücevher çaldığını görmek

Rüyada mücevher çaldığını görmek

Rüyada mücevher çaldığını görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada mücevher çaldığını gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Rüyada mücevher çaldığını görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın mücevherler görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet eder.

Rüyada altın ve mücevher görmek hayatının yolunda gideceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mücevher görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada mücevher ve altın görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada değerli mücevher görmek güzel bir hayat geçireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulur.

Rüyada mücevher yüzük görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah mücevher görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments