Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure istemek

Rüyada aşure istemek

Rüyada aşure istemek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, seyahatlere katılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada aşure istemek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada aşure istemek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret eder.

Rüyada aşure dağıtmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalettir.

Rüyada aşure kazanı görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tuzlu aşure yemek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure pişirdiğini görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin aşure yediğini görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işaret eder.

Rüyada aşure ikram etmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure günü görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments