Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure pişirdiğini görmek

Rüyada aşure pişirdiğini görmek

Rüyada aşure pişirdiğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Rüyada aşure pişirdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Rüyada aşure pişirdiğini görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına tabir olunur.

Rüyada aşure çorbası pişirmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine delalettir.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Rüyada aşure pişiren birini görmek başarılı adımlar atılacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşure pişirmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işarettir.

Rüyada aşure gününü görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet eder.

Rüyada aşurelik malzeme görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments