Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure dağıtmak

Rüyada aşure dağıtmak

Rüyada aşure dağıtmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, istediği yola çıkacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure dağıtmak gördüyseniz:

  • Kanuni, hukuksal veya duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalettir.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada aşure dağıtmak ondan faydalanacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada şekersiz aşure yemek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure hazırlamak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, atılan adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada aşure içtiğini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments