Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure görmek

Rüyada aşure görmek

Rüyada aşure görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, borç ödemeye, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada aşure gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Rüyada aşure yaparken görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada aşure hazırlamak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada aşurelik malzeme görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Rüyada şekersiz aşure görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, rızkında ve malından olacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşure yemek artık daha dikkatli davranacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşure pişirmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, daha fazla mal sahibi olacağına yorulur.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, hayırlı kararlar verileceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure tatlısı görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments