Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure karıştırmak

Rüyada aşure karıştırmak

Rüyada aşure karıştırmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Rüyada aşure karıştırmak gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada aşure karıştırmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şekersiz aşure görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada muharrem ayında aşure görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada aşure kazanı görmek adaletin geleceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada aşure malzemesi almak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, zayıflayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu aşure yemek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ünleneceğine tabir olunur.

Rüyada aşure dökmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada aşure vermek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, beğenilen işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments