Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure gününü görmek

Rüyada aşure gününü görmek

Rüyada aşure gününü görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalettir.

Rüyada aşure gününü gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada aşure gününü görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada aşure günü görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşure hazırlamak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, aydınlığa çıkılacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşurelik malzeme görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada aşure görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşure keşkek görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Rüyada aşure dağıtmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada aşure buğdayı görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments