Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure yapıp dağıtmak

Rüyada aşure yapıp dağıtmak

Rüyada aşure yapıp dağıtmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak gördüyseniz:

  • Daha önceki bazı etkiler devam ediyor.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak alkış alacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada aşure dağıtmak sorunların teker teker aşılacağına, yüzünün de güleceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet eder.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işarettir.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada helva yapıp dağıtmak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, müjdeli haberler alacağına yorulur.

Rüyada yemek yapıp dağıtmak hayattan yana yüzünün güleceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı yapıp dağıtmak büyük bir kazanca sahip olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek yapıp dağıtmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments