Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morarmış kol görmek

Rüyada morarmış kol görmek

Rüyada morarmış kol görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, razı geleceğine işaret eder.

Rüyada morarmış kol gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Rüyada kolunda morluk görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kolda morluk görmek kendi bildiğini okuyacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada kolda morarma görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor kol görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu morarmış görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada kolu mor görmek onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işarettir.

Rüyada mor kol saati görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına yorulur.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments