Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda morarma görmek

Rüyada kolda morarma görmek

Rüyada kolda morarma görmek yeni bir eve taşınacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, işsizseniz işe gireceğinize tabir olunur.

Rüyada kolda morarma gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Rüyada morarmış kol görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine rivayet eder.

Rüyada kolları morarmış görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada mor kol görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, evlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada kollarını morarmış görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolu mor görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada kolunda morluk görmek dualarına karşılık alacağına, iyiliğe kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mor kol saati görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments