Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kol görmek

Rüyada mor kol görmek

Rüyada mor kol görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, maneviyatının çökeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada mor kol gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Rüyada kolunu mor görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada morarmış kol görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, istediği projeleri yapamayacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine inanılır.

Rüyada mor kol saati görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunu morarmış görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kollarını morarmış görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kolda morluk görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolları morarmış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalettir.

Rüyada kolda morarma görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments