Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu morarmış görmek

Rüyada kolunu morarmış görmek

Rüyada kolunu morarmış görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, aile hayatında sevinileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu morarmış gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Rüyada kolda morarma görmek sevilen birinin geleceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına delalet eder.

Rüyada kolda morluk görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor kol saati görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor kol görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada morarmış kol görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunu mor görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda morluk görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kollarını morarmış görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments