Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun mor olduğunu görmek

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Rüyada kolunun mor olduğunu gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Rüyada morarmış kol görmek zafer ve zenginlik getireceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kolunda morluk görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret eder.

Rüyada mor kol görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada kolda morarma görmek yeterli kimse haline geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kolu mor görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya alamet eder.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek işinde başarılı olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada mor kol saati görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kolunu mor görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments