Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda morluk görmek

Rüyada kolunda morluk görmek

Rüyada kolunda morluk görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kazancının günbegün artacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, güzel günlerin yaşanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda morluk gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Rüyada kolları morarmış görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kollarını morarmış görmek gözünün yaşını sileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda morluk görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda morarma görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor kol görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine işaret eder.

Rüyada kolu mor görmek garanti olacak bir yer edineceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kolunu morarmış görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments